Restitutiebeleid

Bij Homezie streven we naar de hoogste klanttevredenheid en willen we ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product dat je bij ons hebt gekocht, bieden we je graag de mogelijkheid om een restitutie aan te vragen. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat je een restitutie aanvraagt.

Terugbetalingstermijn 

Je hebt recht op een restitutie binnen 30 dagen na de bezorging van het product, zoals vermeld op de track & trace code van je bestelling. Na het verstrijken van deze periode kunnen we helaas geen restituties meer verwerken.

Voorwaarden voor restitutie

Je kunt in aanmerking komen voor een ruil of retournering binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Om in aanmerking te komen, moeten de producten voldoen aan onze retourvoorwaarden:

 • Het product moet in de oorspronkelijke staat verkeren en ongebruikt zijn.
 • Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking, inclusief alle bijgevoegde accessoires en handleidingen.
 • Meld uw bestelling als retour aan via https://homezie.returnless.com/nl en kies voor de optie 'Ruilen voor een ander product'. U ontvangt vervolgens een coupon om de bestelling opnieuw te plaatsen.


  Uitzonderingen
   

  Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk niet in aanmerking komen voor restitutie vanwege hygiënische redenen of andere wettelijke beperkingen. Dit kan van toepassing zijn op bepaalde soorten producten, zoals persoonlijke verzorgingsproducten, voedingsmiddelen of op maat gemaakte items. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over specifieke uitzonderingen.

  Restitutieproces 

  We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt je geld binnen 5 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en verwerkt.

  Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@homezie.nl.

  Terugbetaling 

  Als je restitutie wordt goedgekeurd, zal het teruggestorte bedrag worden gecrediteerd naar de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd voor restituties kan variëren en afhankelijk is van je financiële instelling.

  We streven ernaar om alle restitutieverzoeken zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen, maar houd er rekening mee dat de exacte verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de omstandigheden.

   

  Dit restitutiebeleid is onderhevig aan wijzigingen en updates zonder voorafgaande kennisgeving. Het is belangrijk om dit beleid regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

  Voor vragen over ons restitutiebeleid of om een restitutie aan te vragen, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@homezie.nl.

  Laatst bijgewerkt op 27-9-2023.